Η Ελλάδα σάρωσε τα βραβεία στο διεθνή διαγωνισμό χορού International Excellent

Με πολλές Ελληνικές επιτυχίες ολοκληρώθηκε ο διεθνής διαγωνισμός χορού International Excellent από την Ιταλική Ομοσπονδία Opes Danza, Feds Italia. Στη Ρώμη που πραγματοποιήθηκε στις 7 – 8 Μαΐου.

Την Ελληνική αποστολή συντόνισε η παραγωγός χορευτικών εκδηλώσεων Δώρα Σατολιά η οποία ήταν και κριτής του διαγωνισμού και έλαβαν μέρος αρκετές Ελληνίδες χορεύτριες, κατακτώντας εξαιρετικά βραβεία ξεχωριστών επιδόσεων.

Συγκεκριμένα η σχολή χορού που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ήταν η Instep Dance Studios από την Αθήνα υπό την διεύθυνση της Γιάννας Σπανού και Έλενας Κουρούμαλη. Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 500 χορευτές διαγωνιζόμενοι από όλη την Ιταλία και 10 συμμετέχοντες από την χώρα μας.

Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν οι:

Αμπελά Κάλι, κατακτώντας το βραβείο καλύτερης χορογραφίας και βραβείο καινοτομίας.
Πισαδακη Ελένη, βραβείο δημιουργικότητας
Duo showdance Κάλι-Ελένη, βραβείο δημιουργικότητας στην κατηγορία group Seniors
Σπανού Γιάννα, 1η θέση στην κατηγορία Folklore-ethnic
Πησσαδάκη Ελένη, 1η θέση Rumba cha cha
Καλλιθέα Αμπελλα, 3η θέση Oriental
Σταυριάννα Καραμπίνη και Ελεάννα Λεντέρη κέρδισαν ειδικά βραβεία ξεχωριστών ταλέντων και μουσικότητας (1η θέση) στις κατηγορίες Kids rumba και 2η θέση στην κατηγορία kids cha-cha.

Πηγή. https://cyclades24.gr/2022/05/i-ellada-sarose-ta-vraveia-sto-diethni-diagonismo-chorou-international-excellent/?fbclid=IwAR2wKC-G-11P8mPY0odMkuJO4ghA5avuLYWWphk-Sh3RZSw1NEG70ZASbIY

Scroll to Top