Μεγάλη επιτυχία για τη συμμετοχή της Ελλάδας σε Διεθνή διαγωνισμό στην Ιταλία

“Στις 7 – 8 Μαίου 2022 διοργανώθηκε στην Ρώμη της Ιταλίας ο διεθνής διαγωνισμός χορού International Excellent από την Ιταλική Ομοσπονδία Opes Danza, Feds Italia.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 500 χορευτές διαγωνιζόμενοι από όλη την Ιταλία. Από την Ελλάδα έλαβαν μέρος 10 συμμετέχοντες υπό την καθοδήγηση και διοργάνωση της γνωστής παραγωγού εκδηλώσεων χορού Δώρας Σατολιά.

Η παρουσία της Ελλάδας ήταν καταιγιστική καθώς οι εντεκάχρονες Σταυριάννα Καραμπίνη και Ελεάννα Λεντέρη κέρδισαν ειδικά βραβεία ξεχωριστών ταλέντων και μουσικότητας στις κατηγορίες international latin, οι ενήλικες Αμπελά Καλλιθέα και Γιάννα Σπανού απέσπασαν ειδικά βραβεία καλύτερης χορογραφίας oriental και πρώτη θέση στην κατηγορία Folklore Oriental.

Η Ελένη Πισσαδάκη ειδικό βραβείο δημιουργικότητας της παρουσίας στην κατηγορία International Latin.
Όλες οι διαγωνιζόμενες παρακολουθούν μαθήματα στις σχολές Instep Dance Studios στην Αθήνα με την διεύθυνση της Γιάννας Σπανού και Έλενας Κουρούμαλη.

Συγχαρητήρια θερμά σε όλη τη διοργάνωση, στη Δώρα Σατολιά”.

Πηγή. https://www.syrostoday.gr/News/143443-Megali-epityxia-gia-ti-symmetoxi-tis-Elladas-se-Diethni-diagonismo-stin-Italia.aspx?fbclid=IwAR0DurdICU8tQLmPlpIXn0pfx0_NEEecNqDlsN4ejcAU_SexSWgbcxSzZJE

Scroll to Top