Μεγάλες επιτυχίες για την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό χορού «International Excellent»

Ο διεθνής διαγωνισμός χορού «International Excellent» που διοργανώθηκε στη Ρώμη, υπό την Ιταλική Ομοσπονδία Opes Danza, Feds Italia, το διήμερο 7-8 Μαϊου 2022, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την ελληνική παρουσία.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό έλαβαν μέρος πάνω από 500 χορευτές διαγωνιζόμενοι από όλη την Ιταλία και 10 συμμετέχοντες από την χώρα μας, ενώ την ελληνική αποστολή συντόνισε η παραγωγός χορευτικών εκδηλώσεων Δώρα Σατολιά η οποία ήταν και κριτής του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα η σχολή χορού που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ήταν η Instep Dance Studios από την Αθήνα υπό την διεύθυνση της Γιάννας Σπανού και Έλενας Κουρούμαλη. Οι διακρίσεις που έλαβε η χώρα μας ήταν οι εξής:

Σταυριάννα Καραμπίνη και Ελεάννα Λεντέρη κέρδισαν ειδικά βραβεία ξεχωριστών ταλέντων και μουσικότητας (1η θέση) στις κατηγορίες Kids rumba και 2η θέση στην κατηγορία kids cha-cha (κατηγορία ανηλίκων).
Αμπελά Κάλι, κατακτώντας το βραβείο καλύτερης χορογραφίας και βραβείο καινοτομίας.
Πισαδακη Ελένη, βραβείο δημιουργικότητας Duo showdance
Κάλι-Ελένη, βραβείο δημιουργικότητας στην κατηγορία group Seniors
Σπανού Γιάννα, 1η θέση στην κατηγορία Folklore-ethnic
Πησσαδάκη Ελένη, 1η θέση Rumba cha cha
Αμπελά Κάλι, 3η θέση Oriental

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες της ελληνικής αποστολής, στις διακριθείσες, στη Δώρα Σατόλια, και στις κ. Σπανού και Κουρούμαλη.

Πηγή. https://primenews.press/megales-epitychies-gia-tin-ellada-ston-diethni-diagonismo-chorou-international-excellent?fbclid=IwAR2aGnVHc_QcRwvxFj_tGuZvpK_JhY-V8avpYz8SGyW6n5W9cKWSZEr6Ngo

Scroll to Top